Nieuws

Wij zoeken… Begeleid(st)ers die met veel enthousiasme vorming willen geven aan kinderen en jongeren uit het onderwijs en in het jeugdwerk. Bekijk hier de vacature!

Vorming

Jong & Van Zin geeft een- of meerdaagse vorming voor jongeren in het secundair onderwijs en studenten in het hoger onderwijs. 
 
Ook ben je bij ons aan het juiste adres voor vormingen voor begeleiders van kinderen en jongeren, personeelsploegen, (pedagogische) studiedagen en vormingen en workshops voor begeleiders in het jeugdwerk.
 
Dat kan altijd op een locatie bij jou in de buurt of in een all-in formule in een van onze vormingshuizen. 

Publicatie

Jong & Van Zin heeft een uitgebreid aanbod aan publicaties, gaande van informatieve brochures, over onderzoeken en onderzoeksrapporten tot educatieve werkvormen.

Die publicaties gaan over verschillende welzijnsthema’s: geluk, vriendschap, zelfstandig wonen, relaties, rouw en verlies, scheiding en seksualiteit.

Bij elke publicatie vind je informatie over het product, de inhoud, de doelgroep en de prijs.

Sekswoordenboek

Vrijen

Vrijen is een woord met veel betekenissen. Vrijen is vaak meer dan geslachtsgemeenschap (neuken). Vrijen heeft voor de meeste mensen met seksualiteit te maken en verschilt naargelang de context. Vrijen is bijvoorbeeld: strelen, zoenen, masseren, orale seks, masturberen,...